vacatures

Je bent altijd van harte welkom bij onze wekelijkse activiteiten, om mee te werken aan de projecten die we op dat moment onder handen hebben in de tuin, de keuken of het atelier. Stuur ons een mailtje of een DM op instagram (picto hieronder) wanneer je wil langskomen.

Wil je meer doen? Hieronder staan een paar ideeën waarmee je ons kunt helpen:


  • We zijn nog druk aan het bouwen aan onze organisatie en daarvoor moeten we onze ideeën helder op papier zetten. Vind je het leuk om mee te schrijven, voor onze website of aan projectvoorstellen? Laat het ons weten.
  • Heb je zin om een handwerkochtend of -middag op te zetten en te begeleiden? Met breien, haken, borduren en wat er verder al niet mogelijk is. We zouden bewoners van de noodopvang StarLodge willen ontvangen tegelijk met andere inwoners van Utrecht die het leuk vinden om te handwerken. Jong en oud, geboren Utrechters en nieuwkomers. Samen werken aan een gezamenlijk project en leren van elkaars vaardigheden, onder het genot van een lekkere kop thee.
  • Vind je het leuk om mensen te ontvangen, wegwijs te maken en een kop koffie of thee voor ze te maken? De boel een beetje opgeruimd houden, een babbeltje maken met de deelnemers, een pan soep maken of een taart bakken. We willen graag vaker onze deuren kunnen openen en daarvoor zoeken we gastvrouwen en/of gastheren.
  • Heb je een ander idee waarvan je denkt dat het goed bij ons zou passen? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!