NIEUWS

IMG_2211

Wol aan de wand

Van 23 oktober tot en met 3 november kwamen 22 studenten van de NIMETO op De Buitenkamer alles leren over wol. Tijdens dit project leerden ze kaarden, spinnen, vilten en diverse andere technieken waarmee ze vervolgens aan de slag gingen om een groot wandkleed voor in het atelier te maken. Een impressie van deze inspirerende week:

image00012

Knuste expo

In het weekend van 11 en 12 november hielden studenten van onder andere de HKU een expositie in ons atelier. Binnenkort een beeldend verslag van deze spannende expo.

 

 

 

 

In de media

UTRG

Het allereerste nummer van het nieuwe stadsblad UTRG besteedde aandacht aan De Buitenkamer met een leuk stuk en prachtige foto’s.

 

Oost voor elkaar

In het wijkblad Oost voor Elkaar staat mooi beschreven hoe we bij De Buitenkamer verbinding willen maken tussen mensen uit alle hoeken van Utrecht.

Oostkrant

In de Oostkrant

Onlangs kwam de Leefstijlclub van Oost langs bij De Buitenkamer.  Redacteur Arnout kwam met hen mee en schreef een artikel in de Oostkrant over De Buitenkamer

 

annette

In de kijker

In de zomer van 2022 zijn er opnamen in de tuin gemaakt voor het tv-programma “Zin in Morgen” van de KRO/NCRV, dit werd uitgezonden op zaterdagavond 16 juli 2022. 

 

In de prijzen

Op 12 november dat jaar won De Buitenkamer de eerste prijs van “De Mantel van Sint Maarten”, waarna in het radioprogramma “Zin in het Weekend”  van KRO/NCRV een interview volgde.