over ons

Sandra Muijs (links) heeft jaren met haar hoofd gewerkt, eerst als fundamenteel onderzoeker in de deeltjesfysica en later als hoofd van de afdeling risicomodellering bij een Utrechtse bank. Het gemis van een tastbaar product en het vele vergaderen op kantoor waren enkele van haar redenen om twee jaar geleden te besluiten te stoppen met dit werk. Naast haar ervaring met een professionele organisatie en inzicht in financiën is haar talent voor het creëren van een fijne werkomgeving en een goede teamspirit belangrijk als succesfactor.

 

Annette van Herk (rechts) is een echte verbinder. Ze heeft LEVEN! Utrecht (UTRG) mede opgezet en tot een succes gebracht, hierdoor weet ze als geen ander de grote waarde van lokaal ondernemerschap. Door ruim 5 jaar als Sales Director verantwoordelijk te zijn heeft Annette een groot netwerk in Utrecht opgebouwd. 3 jaar geleden heeft ze haar grote droom tot werkelijkheid gebracht en is ze begonnen aan de Kunstacademie. Ze zet zich als lid van het kernteam van Utrecht4GlobalGoals in om Utrecht positief bewust te laten worden van de Sustainable Development Goals(foto: Caroline Martinot)

De Buitenkamer heeft daarnaast een Raad van Advies die 4 keer per jaar bijeenkomt en gevraagd en ongevraagd advies geeft. De Raad van Advies (onbezoldigd) bestaat sinds 1 februari 2023 uit: 

 

  • Ingeborg Binck
  • Iris van der Cingel
  • Eric van den Eijnden
  • Arthur Lippus
  • Jorine Meijer